ftc-bk-logo4

Szeretettel várunk minden olyan fradistát az FTC Baráti Körbe, aki elfogadja az egyesület alapszabályát, majd belépve oda az egyesületen keresztül tenni akar szeretett klubjáért. De ugyanolyan szeretettel akkor is várjuk, ha egyszerűen csak ilyen módon is ki akarja fejezni a Fradihoz való tartozását.

Az FTC Baráti Kör alapszabálya

A belépéshez a teendők:

1. Letölteni a belépési nyilatkozatot: Belépési nyilatkozat

2. Kitölteni, majd elküldeni a megadott posta címre, vagy interneten: ftc.barati.kor@gmail.com -ra.

3. Befizetni az éves támogatói díjat (3.000, Ft, tanulóknak és nyugdíjasoknak 1.500,- Ft) és a belépési adminisztráció egyszeri költségét (100 Ft).

A befizetés történhet a belépési nyilatkozaton megadott számlaszámra vagy személyesen a Baráti Kör irodájában (FTC Székház, I.emelet). minden szerdán délután 12-14 óra között. Előtte javasolt egy egyeztetés Czikkely Boldizsárral, a 215 6025 telefonszámon. Budapestieknek ez utóbbi megoldást javasoljuk, hiszen így gyorsabban elintézhetők a belépéshez szükséges adminisztratív formaságok. Számlára történő utalásnál, ennek tényét kérjük a belépési nyilatkozaton is feltüntetni.

A Baráti Kör rövidtávú céljai között szerepel a vidéki tagszervezetek létrehozása. Ennek elősegítése érdekében bátorítunk minden leendő vidéki tagtársat, hogy szűkebb pátriájában nézzen körül ilyen szemmel is, javasolja fradista barátainak a belépést. A legnagyobb vidéki szervezeteinkkel rendszeres személyes kapcsolatot fogunk tartani, egyebek mellett, időnként a lakhelyükön találkozhatnak a Fradi és a Baráti Kör legendás alakjaival, relikviákat vásárolhatnak.

A belépéssel kapcsolatos bármely további kérdést az

ftc.barati.kor@gmail.com

címre kérjük megírni, amelyre a lehető leghamarabb válaszolunk.

Simon Sándor

Reklámok