Olyan írásokat közlünk, amelyek a szurkoló olvasók vagy olvasó szurkolók véleményét tükrözik a Fradiról, a fradizmusról, mindarról, ami 110 éve összetartja ezt a közösséget.

Oldalunk egyfajta virtuális klub is szeretne lenni, ahol mindenki jelen lehet. Jelen lehet a Fradi-legenda, aki több mint 60 éve játékosként szolgálta a klubot (Rudas Ferenc), jelen lehet a sportvezető, aki génjeiben hordozza a Fradit (dr. Springer Miklós), jelen lehetnek régi idők nagy tanúi, legendás játékosaink (Albert Flórián, Varga Zoltán, Rákosi Gyula, dr.Fenyvesi Máté, Nyilasi Tibor és sorolhatjuk a máig, Lipcsei Péterig). Terveink szerint jön majd a jövő nemzedéke is.

De ennek a klubnak mindig egyenrangúan fontos alkotóelemei voltak a szurkolói, akik eggyé válva az eszmével apáról fiúra tudták örökíteni az érzést, minden korban új és új híveket szerezve. Az Ő véleményüknek is teret kell adni. Ezért született ez a rovat. Nyitott mindenki előtt, aki gondolatait közzétehető formában megosztja velünk.

Istenes Tibor írásai:

A Fradizmusról

Simon Sándor írásai:

Hogy lesz valaki FRADISTA
ERKÖLCS-ERŐ-EGYETÉRTÉS
Még egyszer a három E betűről
A szurkoló hangja

Következzék Limpi, akinek egy napon valóra váltak az álmai.

Egy szurkolói véleménycsokor.

Reklámok

2 hozzászólás to “Szurkolók”

 1. tibu1 Says:

  Ezt nagyon jó ötletnek tartom, itt köszönném meg a lehetőset, hogy soraimat közzétettétek, végtelenül megtisztelő!
  A Baráti Kör oldala számomra hatalmas tudásforrás, hogy elmélyítsem ismereteimet a Ferencváros történelmében, közösségformáló hatása is nagyon pozitív az Üllői 129 blog oldallal egyetemben !
  Valami ébredni látszik a Fradizmuson belül, tudom nem lesz hirtelen változás, de lépésről lépésre, e sport iránt érdeklődő intellektuális közösségek vannak kialakulóban.
  Ez felettébb felemelő érzéseket, gondolatokat generálhat mindannyiunkban, ha szívvel-lélekkel felvállaljuk Fradizmusunkat.

 2. tuffy 50 Says:

  Csak csodálni tudom ! ! ! Az idén 50-éve vagyok fradiimádó,de csak csodálni tudom,hogy még mindig vagyunk *** Köszönöm EEE ***

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s